PostaanZee nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van al het PostaanZee nieuws meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

LAATSTE NIEUWS

Workshop “Van zelfliefde naar innerlijke kracht”

Wil je je eigenheid behouden, leren geloven in je kracht, leren jezelf lief te hebben en te respecteren?

 

Ik nodig je graag uit voor mijn workshop: 

 

“Van zelfliefde naar innerlijke kracht”

 

Datum: 30 november 2017

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

 

Ik ben Maggy Anthonijsz uit Wolvega, Friesland. 

In mijn eigen bedrijf “Kita Counseling” inspireer ik als counselor mensen die het leven als lastig of als een strijd ervaren, om in hun kracht te komen waardoor ze op elk gebied succes en geluk aantrekken. 

Spiritualiteit en leven vanuit mijn hart en in aandacht is de leidraad voor mijn contacten met alles wat leeft.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, het Boeddhisme, mooie ontmoetingen en schrijvers zoals Joseph Jaworski, Ester Hicks, Paulo Coelho, Anita Moorjani.

Ik heb jaren in de hulpverlening en als (juridisch) secretaresse gewerkt bij verscheidene grote organisaties. 

 

Stress neemt steeds toe door het jachtig leven. Je past je aan aan de hectiek van de samenleving. Je moet/ wilt voldoen aan de verwachtingen die anderen van je hebben. Door het voortdurend willen “pleasen” verlies je je eigenheid, je authenticiteit.

  

Zelfwaardering is het meest belangrijk aspect in het leven. Vanuit respect voor jezelf, van jezelf houden, zelfcompassie ontstaat zelfvertrouwen. Het beïnvloedt het opvoeden, je werk, je gezondheid, je financiële situatie, je relaties.

Het geeft je vertrouwen in het leven, je straalt positieve energie uit, waardoor je succesvol kunt zijn in het leven. Vanuit innerlijke kracht ervaar je veel minder stress.

 

Ik hoop je te zien op mijn workshop, je bent van harte welkom! Vanaf 19.00 uur staan de thee en koffie klaar. Graag aanmelden bij PostaanZee. Voor deelname en koffie/thee vraagt PostaanZee een vrijwillige bijdrage.

 

0 commentaren

Sinterklaasbingo

Op donderdagmiddag 30 november is er een gezellige sinterklaasbingo in ontmoetingscentrum PostaanZee.

Kom gezellig meespelen. Een bingokaart kost 1 euro. Heb je bingo dan kun je zelf een surpriseprijs uitkiezen. De Sint heeft leuke prijzen bij elkaar verzameld in het dorp. Heb je zin in een middagje gezelligheid dan ben je van harte welkom vanaf 13.30 uur. We starten om 14.00 uur. De Sint wil graag weten hoeveel mensen er komen en vraagt om je vooraf aan te melden bij PostaanZee, via post@postaanzee.nl of bel naar 072-5822310. PostaanZee vraagt voor de koffie/thee een vrijwillige bijdrage.

 

0 commentaren

ConcertaanZee Ben Sierhuis & Piet van der Vliet

Ben Sierhuis presenteert vier muzikale programma’s bij PostaanZee. De 4e editie is op vrijdagmiddag 17 november van 15.00-16.00 uur. Laat je verrassen want je kunt genieten van grappige Nederlandstalige cabaret, meezing en luisterliedjes. Dit uurtje “gezelligheid kent geen tijd” wordt gepresenteerd en uitgevoerd door Piet van der Vliet, piano & gitaar en Ben Sierhuis, teksten, accordeon & zang. Je bent van harte welkom. De toegang is vrij met een vrijwillige bijdrage voor koffie, thee en programma. De zaal is open om 14.30 uur. Locatie: Ontmoetingscentrum PostaanZee aan de Voorstraat 82a te Egmond aan Zee. 

0 commentaren

Nieuw: KralenaanZee op de maandagochtend

Maandag 13 november start een nieuwe creatieve activiteit met kralen. Door het succes van het kralencafé in Alkmaar start Radmila Zwart nu ook een kralengroep in Egmond aan Zee. Gezellig samen aan de slag met verschillende technieken. Kraaltjes weven, kumihimo techniek, peyote, kraaltjes haken, het maakt niet uit welke techniek je wilt gaan doen. In een gezellige groep bezig zijn met kralen, of je nu je eigen kralen werkje mee neemt of een nieuw project gaat beginnen het maakt niet uit. Het is mogelijk om ter plekke materialen aan te schaffen.

KralenaanZee is elke 2e en 4e maandagochtend van de maand. We starten maandag 13 november van 10.00 tot 12.00 uur. Voor de koffie en thee vragen we een vrijwillige bijdrage.

0 commentaren

Lange herfstwandelingen

Lange herfstwandelingen op donderdag en eenmalig ook op vrijdag!

Trek je wandelschoenen aan en ga mee met de lange wandeling. Op donderdag 19 oktober wandelen we stevig door. Op vrijdag 20 oktober doen we het wat rustiger aan. Neem zelf voldoende drinken voor onderweg en een duinkaart mee. Beide wandelingen verzamelen om 13.15 uur en vertrekken om 13.30 uur. Rond 16.30 uur zijn we weer terug bij PostaanZee. Je bent van harte welkom!

0 commentaren