Nieuw: KralenaanZee op de maandagochtend

Maandag 13 november start een nieuwe creatieve activiteit met kralen. Door het succes van het kralencafé in Alkmaar start Radmila Zwart nu ook een kralengroep in Egmond aan Zee. Gezellig samen aan de slag met verschillende technieken. Kraaltjes weven, kumihimo techniek, peyote, kraaltjes haken, het maakt niet uit welke techniek je wilt gaan doen. In een gezellige groep bezig zijn met kralen, of je nu je eigen kralen werkje mee neemt of een nieuw project gaat beginnen het maakt niet uit. Het is mogelijk om ter plekke materialen aan te schaffen.

KralenaanZee is elke 2e en 4e maandagochtend van de maand. We starten maandag 13 november van 10.00 tot 12.00 uur. Voor de koffie en thee vragen we een vrijwillige bijdrage.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0