UNIEKE LEZING : TOPSPORT VOOR GEZONDHEID

 

Sanne Verstegen uit Castricum verbreekt na 17 jaar Nederlands record Ellen van Langen. Ze zette een tijd neer van 2.38.72 op de 1000 meter. Het oude record stond op naam van Olympisch kampioene Ellen van Langen. 

Topatlete Sanne Verstegen en Peter Wolters, bewegingswetenschapper, geven een dynamische lezing over bewegen en onderbouwde motivatie om meer te gaan bewegen. Vanuit de peilers van Het Wereld Dieet; voeding, beweging en mind-set, zal deze lezing de focus hebben op beweging. Naast de juiste voeding is voldoende beweging essentieel voor een gezonde levensstijl. Dit is bij veel mensen bekend, maar in de praktijk blijkt het vaak lastig om genoeg beweging in de praktijk te integreren. Waarom lukt dit vaak niet en wat kun je doen om fit(ter) te worden? 

De lezing zal in het teken staan van anekdotes uit de topsport, waarbij deze topsporters steeds een vertaalslag zullen maken naar het “normale leven”. 

Datum: donderdag 21 september 2017

Tijd: 19.30 – ca. 21.00 uur

Locatie: Post aan Zee, Voorstraat 82 A, 1931 AN, Egmond aan Zee

Vergoeding: € 5,-- inclusief koffie en diverse soorten thee, gezonde snacks en  goody bag cadeau!

Aanmelding: Bij postaanzee of mail naar info@postaanzee.nl

Commentaar schrijven

Commentaren: 0