ConcertaanZee vrijdag 19 mei met Hubert 'Ibi" Ilario

Vier keer per jaar presenteert Ben Sierhuis een muzikaal programma bij PostaanZee. Ben houdt korte interviews met zijn muzikale gasten en vertelt iets over hun kwaliteiten en muziekkeuze’s. Op vrijdag 19 mei is de muzikale gast HUBERT ‘IBI’ ILARIO. Ibi begeleidt zichzelf op gitaar en zijn zonnige repertoire zorgt voor een heerlijk voorjaars-/zomergevoel. Ibi is een ervaren muzikant die meerdere CD’s heeft uitgebracht. Zijn muzikale keuzes zijn sfeervol en heel herkenbaar voor de gasten. Van Harry Belafonte tot Eddy Christiani en van Benny Neyman tot Los Paraguayos. Kortom, van vroeger tot nu! Ook op Curaçao is Hubert ‘Ibi’ een welkome gast tijdens party’s en diners.

Het optreden is van 15.00 tot 16.00 uur en de zaal is vanaf 14. 30 uur open. Kom gezellig naar PostaanZee en geniet van zijn aanstekelijke muziek. Iedereen is van harte welkom! PostaanZee vraagt een vrijwillige bijdrage voor de middag en de koffie en de thee.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0