Presentatie Pelgrimstocht van Lourdes naar Santiago

Vrijdagavond 31 maart komt Wilma Saraber bij ontmoetingscentrum PostaanZee een inspirerende presentatie houden over haar pelgrimstocht van Lourdes naar Santiago de Compostella. De avond start om 19.00 uur en de zaal is open om 18.45 uur. Alle belangstellenden zijn van harte welkom aan de Voorstraat 82 in Egmond aan Zee.

Wilma vertelt ‘Beste mensen,
“Ik ga op reis en laat achter...” is de titel van een boek dat mij de inspiratie gegeven heeft om de eerste stap te zetten en deze eeuwenoude pelgrimsroute zelf te gaan ervaren.
 Al lezend en pratend voelde ik steeds duidelijker dat ik deze tocht naar Santiago de Compostela in Spanje wilde gaan maken.

Met de reiszegen kon ik vol vertrouwen op weg gaan en mijn pelgrimstocht beginnen’.
 Op 31 maart is het precies een jaar geleden dat Saraber vanuit het Liobaklooster in Egmond met de trein naar Lourdes vertrok om vandaar uit op weg te gaan naar Santiago de Compostela.

 

Wilma: ‘een geweldige ervaring waarin ik zoveel heb mogen beleven. 
Een reis met veel ontmoetingen met de a(A)nder, mijn mede pelgrims en daarin ook mij zelf. Een tocht vol verwondering soms pittig vanwege alles wat ik tegen kwam op mijn pad’. En nu, een jaar later, leeft de Camino nog steeds in haar en is zij dankbaar dat zij in Egmond haar verhaal aan anderen mag vertellen. De toegang tot de avond is vrij. PostaanZee vraagt een vrijwillige bijdrage voor de koffie en de thee.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0