ZingmeeaanZee iedere 2e donderdag van de maand!

Zing je als een nagtegaal of zo vals als een kraai?

 

ZingmeeaanZee is voortaan iedere 2e donderdag van de maand. Zingen is gezond en goed voor je longen, hart en je humeur. We starten donderdag 9 maart en vragen je met ons mee te zingen onder leiding van Gerda Dekker en Willem Rasch op de piano. We zingen samen mee met melodietjes die we allen kennen uit vroegere jaren. Met onder andere liedjes van Wim Sonneveld, Willy Alberti, Rob de Nijs en ook van Jan Smit. Iedereen is van harte welkom om gezellig met ons mee te zingen.

 

Zing je als een nagtegaal of zo vals als een kraai? Het maakt echt niet uit. Je bent van harte welkom. Ook mensen die niet willen zingen maar lekker willen luisteren zijn van harte welkom. De inloop is vanaf 13.45 uur en het zingen is ongedwongen en recreatief van 14.00 t/m 16.00 uur. Ontmoetingscentrum PostaanZee vraagt voor deelname en de koffie/thee een vrijwillige bijdrage.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0