Optreden Theater Toemaar op zaterdag 11 maart

Zaterdag 11 maart treedt Theater Toemaar op bij ontmoetingscentrum PostaanZee in Egmond aan Zee. Theater Toemaar bestaat uit een twintigtal enthousiaste vrouwen en mannen met muzikale begeleiding. Zij hebben speciaal voor Egmond aan Zee een programma vol vrolijke herkenning. Deze middag kun je als bezoeker genieten van: een gedeelte van My Fair Lady en liedjes van Annie M.G. Schmidt met o.a. een medley van Ja zuster, nee zuster. Verder is er een blok cabaret met leuke liedjes en sketches.

 

Het optreden is van 15.00 t/m 16.30 uur inclusief pauze. De toegang is vrij met een vrijwillige gift na afloop. Ontmoetingscentrum PostaanZee is vanaf 14.30 uur geopend en iedereen is van harte welkom. Het motto vanTheater Toemaar is: ‘Een ander en zichzelf plezieren met zang en toneel’.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0