De lange wandeling is op donderdag 23 februari!

Voor één keer is de lange wandeling niet op de derde maar op de vierde donderdag van de maand. Dit in verband met de vakantie van de vrijwilligster. Ga je mee? Je bent van harte welkom. Wil koper, vrijwilligster van de 8+ route bij WandelenaanZee, kwam met het initiatief om eens per maand een lekker lange wandelroute te lopen. Dit doen we normaal iedere 3e donderdag van de maand behalve dus in februari. Wij starten om 13:30 uur vanuit PostaanZee, verzamelen vanaf 13.15 uur. We wandelen ongeveer 1,5 uur, waarna we pauzeren en weer 1,5 uur terug lopen. We sluiten daarna de wandeling samen af bij PostaanZee. WandelingaanZee is een wandeling voor geoefende wandelaars die een stevig tempo kunnen lopen. Neem je duinkaart mee en wat te eten en drinken voor onderweg. Voor deelname, de koffie en thee bij PostaanZee vragen we een vrijwillige bijdrage. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0