Presentatie over Mantelzorgunits goed bezocht

Dit jaar werd de eerste Mantelzorgsalon van de Stichting Welzijn Bergen in de ochtend van 26 januari jongstleden gehouden bij Post aan Zee in Egmond aan Zee. In totaal waren er 20 mensen aanwezig om de presentatie over mantelzorgunits van Wilfried Mol, beleidsmedewerker wonen en zorg bij te wonen. Mantelzorgunits kunnen worden geplaatst wanneer er intensieve mantelzorg nodig is. Dit kan zowel op het terrein van de mantelzorger als van de mantelzorgvrager. Wanneer het mensen niet meer lukt om geheel zelfstandig te functioneren en er intensieve mantelzorg nodig is kan dit een mooie oplossing zijn voor beide partijen. De gemeente heeft hier een budget voor vrijgemaakt en wil mensen hier graag over informeren. Tijdens de bijeenkomst was er ruim gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst was er gelegenheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook waren er clientondersteuners van de Stichting Welzijn Bergen aanwezig en een lid van het Sociaal team om vragen te beantwoorden. Mensen die informatie over de presentatie van Wilfried Mol alsnog per mail willen ontvangen kunnen hun naam en emailadres doorgeven aan Marleen van der Vliet ( m.vandervliet@welzijnbergen.nl) clientondersteuner  bij Stichting Welzijn Bergen. Voor vragen kunt u haar ook bereiken via telefoonnummer 072- 5821450.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0