'Winterbreien' bij BreienaanZee op maandag 30 januari

Het thema voor de komende tijd is ‘Winterbreien’. We gaan werken aan mutsen, sjaals, hoofdbanden, wanten enz. Iedere laatste maandagochtend van de maand is iedereen welkom om te komen breien of haken. Onze vrijwilligster Ineke zal waar nodig assistentie geven. Binnenlopen kan vanaf 09.30 uur en het breien is van 10.00 t/m 12.00 uur. Breien kan je gezellig samen doen en iedereen gaat op haar eigen tempo. Er hoeft bij BreienaanZee niets af en je kan ondertussen je verhaal vertellen of naar een ander luisteren. De vraag aan deelnemers is zelf naalden en garen mee te nemen. Voor de beginners zijn er patronen en ideeën om mee te starten. Ook zijn er voorbeelden en wat spulletjes voor als je niets mee hebt genomen. Heb je zin om te praten en te breien, schuif dan gezellig aan in ons ontmoetingscentrum.