26 januari presentatie mantelzorgunits bij de mantelzorgsalon.

Donderdagmorgen 26 januari 2017 zal van 10.00 – 12.00 uur de Mantelzorgsalon voor mantelzorgers van de Stichting Welzijn Bergen worden gehouden bij PostaanZee. Ons ontmoetingscentrum zal deze ochtend voor andere activiteiten gesloten zijn. Mantelzorgers uit Egmond, Bergen en Schoorl zijn van harte welkom en de entree is gratis. Tijdens deze bijeenkomst zal de heer Wilfried Mol, beleidsmedewerker Wonen en Zorg, een presentatie houden over mantelzorgunits. De mantelzorgunit is een persoonsgerichte woonoplossing voor mensen die mantelzorg ontvangen of verlenen. De unit kan bijvoorbeeld worden geplaatst in de tuin van de mantelzorger of de mantelzorgverlener zolang er intensieve mantelzorg nodig is. Er zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen.

 

Tijdens het tweede gedeelte van deze bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie of thee. Aanmelden is niet nodig, U bent van harte welkom en u kunt altijd andere belangstellenden meenemen. Indien u geen vervoer heeft of de mantelzorgbehoevende kan niet alleen blijven kunnen wij u mogelijk helpen. Laat dit even weten aan Carla Klok, tel. 072-5095267 (op werkdagen tussen 9.00-12.00 uur) of stuur een mailtje naar  C.Klok@welzijnbergen.nl Graag tot ziens op 26 januari bij PostaanZee!

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0