Maandag 9 januari WandelenaanZee!

Maandag is het weer zover: WandelenaanZee in het nieuwe jaar! Wij nodigen je uit om samen met ons te wandelen in de natuur in en om Egmond. Je bent gezond bezig, lekker buiten en in beweging. De wandelgroep staat onder leiding van ervaren Egmondse wandelaarsters. De wandelgroep kent vier verschillende afstanden: ‘De gang erin' (8+km), ‘Lekker wandelen’ (7 km), ‘De paden op’ (5 km) en 'Rondje om' (3+ km). Je kan zo aanschuiven en je hoeft je dus niet aan- of af te melden. Denk wel aan een duinkaart, comfortabele wandel-schoenen en een wandeljas. We lopen allemaal 1,5 uur en na afloop drinken we samen koffie en thee en maken een praatje bij PostaanZee. Een vrijwillige bijdrage  voor deelname en koffie en thee stellen wij op prijs. Iedere maandag verzamelen we om

13.15 uur, vertrek 13.30 uur.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0