Lekker lang wandelen op 15 december

Met Wandelenaanzee maken we naast de wekelijkse wandeling op maandag 1x per maand een lange wandeling. Ditmaal gaat de route richting Heiloo en Egmond Binnen. Daar steken we op bij de abdij voor koffie. De abdij is in de kerstsfeer en er valt van alles te zien. De lengte voor deze donderdag is 15.5 km, zeg maar drie uur lopen. Dus om 13.30 weg en rond 17.00 uur weer terug.  bij PostaanZee. In verband met de vroege duisternis graag iedereen een lampje mee voor de veiligheid.

De eerste keer ging de lange wandeling via de Wimmenummer duinen richting het woud. De bedoeling was om via Bergen aan Zee en het strand weer terug te wandelen. Maar het ging regenen, wat helemaal geen probleem voor de deelnemers was. Toch onderweg maar wel de route aangepast. En als dan De Gasterij op de route ligt is daar het kopje koffie, waarna we weer richting Postaanzee gingen. Met  Natassia van PostaanZee sloten de wandelaars de middag af. De volgende lange wandeling is op donderdag 15 december. 13.15 uur verzamelen bij Postaanzee en om 13.30 uur vertrekken we. Je bent van harte welkom.

Wil koper, vrijwilliger van de 8+ route bij WandelenaanZee, kwam met het initiatief om eens per maand een lekker lange wandelroute te lopen. Donderdag 17 november was de eerste keer. We wandelen ongeveer 1,5 uur, waarna we pauzeren en weer 1,5 uur terug lopen. We sluiten daarna de wandeling samen af bij PostaanZee. Deze wandeling is voor geoefende wandelaars die een stevig tempo kunnen lopen. Neem je duinkaart mee en wat te eten en drinken voor onderweg. Voor deelname en de koffie en thee bij PostaanZee vragen we een vrijwillige bijdrage. WandelingaanZee is iedere derde donderdag van de maand.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0