Donderdag 8 december FietsenaanZee

Op donderdag 8 december gaan we weer samen fietsen. We nodigen je uit om mee te fietsen in de natuur in en om Egmond. Onze vrijwilligers Reijnoud de Haan en Wanda van Leeuwen rijden een mooie fietstocht van circa 25 kilometer met een snelheid van 15 kilometer per uur. Het idee is om puur lekker te fietsen. De begeleiders geven geen toeristische informatie tijdens het fietsen. We verzamelen om 13.20 uur en gaan om 13.30 uur fietsen.

 

Je bent van harte welkom met fiets of E-Bike. Neem zelf een duinkaart mee en wat drinken, een stukje fruit of een energiekoek voor onderweg. We stappen af voor een korte pauze in de natuur. Ook maken we een tussenstop bij een restaurantje langs de route voor koffie/thee op eigen kosten. Aanmelding is niet nodig. 

 

De fietsers vertrekken bij PostaanZee waar we de route ook weer eindigen. Hier drinken we ter afsluiting samen een kopje koffie of thee en maken een praatje. Een vrijwillige bijdrage  stellen wij op prijs.

 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0