PostaanZee blijft in het voormalige VVV-gebouw

In bijna een jaar tijd is PostaanZee uitgegroeid tot een bruisend ontmoetingscentrum in Egmond aan Zee. Bijna 60 vrijwilligers zetten zich wekelijks in bij het wandelen, lenen van boeken, de inloop, fietsen, handwerken, spelletjes en nog veel meer. Het idee was om het oude postkantoor aan de Voorstraat 82 te verbouwen en de activiteiten hiernaartoe te verplaatsen. Diverse ontwikkelingen hebben echter doen besluiten deze stap niet te maken. Wij zijn van mening dat we op de huidige locatie ook bereiken wat we willen bereiken. Compassie in actie, want ieder mens kan iets betekenen voor zichzelf en een ander. We gaan alles op alles zetten om het initiatief en alles wat er tot nu toe bereikt is op de huidige locatie te behouden en uit te bouwen. Wij hebben het volste vertrouwen in een gezonde toekomst.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0