WandelingaanZee met lange wandeling iedere derde donderdag!

Wil koper, vrijwilliger van de 8+ route bij WandelenaanZee, kwam met het initiatief om eens per maand een lekker lange wandelroute te lopen. Donderdag 17 november is de eerste keer en je bent van harte welkom. Wij starten om 13:30 uur vanuit PostaanZee, verzamelen vanaf 13.15 uur. We wandelen ongeveer 1,5 uur, waarna we pauzeren en weer 1,5 uur terug lopen. We sluiten daarna de wandeling samen af bij PostaanZee. Het is een wandeling voor geoefende wandelaars die een stevig tempo kunnen lopen. Neem je duinkaart mee en wat te eten en drinken voor onderweg. We gaan deze keer met een mooie bocht richting Bergen waar we opsteken. Voor deelname en de koffie en thee bij PostaanZee vragen we een vrijwillige bijdrage. WandelingaanZee is iedere derde donderdag van de maand.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0