Wij doen mee aan de goedgemutste BREICAMPAGNE

Bij PostaanZee doen we mee aan de Goedgemutste Breicampagne. Samen met het merk Innocent van de smoothies en de sappen breien we kleine wollen mutsjes voor het goede doel. Bij PostaanZee hebben we bolletjes wol voor je klaarliggen die je zo op kan halen. Je kan thuis breien of bij ons in het ontmoetingscentrum. We hebben patronen beschikbaar en helpen je graag op weg. Breien heeft veel wollige voordelen. Het werkt rustgevend, is goed voor je geest en voor je lichaam en ook voor het goede doel. Van iedere smoothie met een mutsje dat wordt verkocht gaat 20 cent naar het ouderenfonds. Daar worden we allemaal blij van.

Commentaar schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Garrett Waddell (zaterdag, 04 februari 2017 13:38)


    Keep on writing, great job!

  • #2

    Eli Maurin (maandag, 06 februari 2017 14:33)


    A person necessarily lend a hand to make significantly posts I might state. That is the first time I frequented your web page and so far? I surprised with the research you made to create this actual submit amazing. Wonderful task!