Try-out Keetje & Co geweldig succes

Egmond aan Zee. Zaterdagmiddag 29 oktober trad muziekgroep Keetje & Co op bij ontmoetingscentrum PostaanZee. Voor deze nieuwe voorstelling “De vrouw van de zeeman”, was veel belangstelling onder de dorpsgenoten. De zaal liep snel vol bezoekers die samen een geweldige middag beleefden. Het optreden, met zowel een lach als een traan, bracht het publiek in vervoering. De zelfgeschreven liedjes in het Derper dialect kwamen prachtig tot hun recht en er werd vol herkenning meegezongen.

 

“De vrouw van de zeeman” is na een jaar van stilte de nieuwe voorstelling van Keetje & Co. De oude én nieuwe liedjes over Egmond dragen een sterk wij-gevoel en spreken juist daarom zo zeer aan. Bij het nummer “Laag bij de duinen en de Zee” kwam het bijzondere van Keetje & Co heel mooi tot leven. De liefde voor de mensen en het leven in het dorp bij de zee kan niet beter bezongen worden. De uitvoering deze middag in het gezellige PostaanZee werd door de bezoekers als hartverwarmend ervaren.  Voor mensen die het optreden gemist hebben of Keetje & Co graag nog een keer willen meemaken is er een nieuwe kans. Op zaterdag 12 november om 14.30 uur volgt er een optreden in de Prins Hendrik. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0