Woensdagmiddag 26 oktober start SpelaanZee!

Tiny Dekker heeft zich er voor ingezet en nu is het zover. De woensdagmiddag is bij PostaanZee voortaan de middag om samen een spelletje te spelen. We starten om 14.00 uur en spelen t/m 16.00 uur. Er zijn veel soorten spelletjes in huis en je kan natuurlijk ook je favoriete spel meenemen. Hou je van een kaartspel, keezen, mens-erger-je-niet, dammen, schaken, scrabble, dobbelen, puzzelen en van gezelligheid dan ben je van harte welkom. Samen met de bezoekers kiezen we welke spellen er gespeeld gaan worden. Het gaat bij PostaanZee om het meedoen en om het elkaar gunnen. Samen rond de tafel en plezier beleven. Wil je graag winnen? Kom maar laten zien wat je kan, maar bedenk wel: het is maar een spelletje. PostaanZee vraagt een vrijwillige bijdrage voor de koffie en de thee. Er wordt uitgekeken naar je komst.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0