BreienaanZee iedere laatste maandag van de maand

Praten en breien bij PostaanZee. Wij starten maandag 31 oktober met BreienaanZee. Iedere laatste maandagochtend van de maand is iedereen welkom om te komen breien of haken. Vrijwilligsters Trudy, Ellie en Ineke zullen waar nodig assistentie geven. Binnenlopen kan vanaf 09.30 uur en het breien is van 10.00 t/m 12.00 uur. Ellie van Westerop, Trudy Bos en Ineke Funke zijn de vrijwilligsters die het initiatief hebben genomen. Ineke Funke is 40 jaar actief op textielgebied. Ellie: ’Wij houden zelf van haken en van breien en beleven hier veel plezier aan. Je kan het gezellig samen doen en iedereen gaat op haar eigen tempo. Er hoeft ook niets af en je kan ondertussen je verhaal vertellen of naar een ander luisteren’. Trudy: ’Wij vragen deelnemers zelf naalden en garen mee te nemen. Voor de beginners hebben we patronen en ideeën mee om te starten. Ook hebben we voorbeelden en wat spulletjes voor als je niets mee hebt genomen. Kom gewoon maar kijken dan laten we zien hoe het werkt. Je zal je snel thuis voelen bij ons aan tafel’. Wij vragen een vrijwillige bijdrage voor de koffie en de thee. 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0