Try-out Keetje & Co bij PostaanZee

“De vrouw van de zeeman”, zo heet de nieuwe voorstelling van Keetje & Co met oude én nieuwe liedjes over Egmond. De muziekgroep geeft na een jaar van stilte op zaterdagmiddag 29 oktober om 15.00 uur een try-out in PostaanZee en twee weken later volgt een optreden in de Prins Hendrik. Keetje & Co brengt originele luisterliedjes en aanstekelijke meezingers over Egmond en het leven bij de duinen en de zee. Jaap Zwart zingt o.a. over zijn bijnaam Epifo en andere humoristische liedjes in het Derper dialect. Carla Kager maakt alle teksten, vaak op een Iers wijsje. Nu ook met medewerking van accordeonist William Wijker, die niet op de groepsfoto staat. Bij Keetje & Co gaat het vooral om het wij-gevoel. Ieder die het leuk vindt, is van harte uitgenodigd om mee te zingen met de refreinen. Het optreden is vrij toegankelijk met in PostaanZee (Voorstraat 82a) een vrijwillige bijdrage voor koffie, thee en programma.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0