Sociaal team bij PostaanZee vanaf dinsdag 4 oktober

Vanaf 4 Oktober a.s. is er iedere dinsdagmiddag een inloopspreekuur van het sociaal team. Iedereen kan bij het sociale team terecht met vragen over gezondheid , (mantel) zorg, zelfstandig blijven wonen, werk en inkomen, dagbesteding, opvoeden en gezinsrelaties. Het kan over jezelf gaan of over een buur, vriend of familielid. Je kunt ook bij het sociaal team terecht als je iets wilt betekenen in je buurt of wijk.

In Egmond is het sociale team op meerdere plaatsen te bereiken. In Egmond aan de Hoef en in Egmond Binnen en nu ook in Egmond aan Zee. De tijden zijn: iedere dinsdagmiddag van 15 uur tot 16.30 uur bij Ontmoetingscentrum PostaanZee aan de Voorstraat 82a, 1931 AN Egmond aan Zee. De mensen van het sociaal team hopen je bij PostaanZee  te ontmoeten! 

Commentaar schrijven

Commentaren: 0