Donderdag 27 oktober inlooporkest MuziekaanZee!

MuziekaanZee inkooporkest iedere 4e donderdag van de maand. Na een eerste succesvolle aanloop starten wij nu iedere 4e donderdag van de maand met een muziekmiddag bij PostaanZee. Hiervoor nodigen wij amateurmusici uit om samen met leden van de Huismuziekgroep Alkmaar een inlooporkest te vormen, bij deze muzieksessies zijn alle muziekinstrumenten ('unplugged') van harte welkom, een piano is aanwezig. De meerstemmige muziekstukken variëren van lichte muziek, wereldmuziek tot kamermuziek. Voor bladmuziek in diverse toonsoorten wordt gezorgd. Neem wel zelf naast je instrument ook een muziekstandaard mee. We verzamelen vanaf 13.40 uur en spelen van 14.00 tot 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig, maar kan via Froukje van der Schaaf (froscha@ziggo.n), onder vermelding van naam, email, instrument en stemming. Als je naar de muziek wilt komen luisteren ben je ook van harte welkom, wij schenken koffie en thee en vragen voor de middag een vrijwillige bijdrage. De eerstvolgende muzikale middag is donderdag 27 oktober a.s.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0