Wandeling naar Afie's Nobelhuis vrijdag 29 juli

We gaan wandelen met Marian en Mary en krijgen een rondleiding door Afie. Iedereen is van harte welkom en de kosten van deelname zijn € 10,00. Kaarten verkrijgbaar bij PostaanZee (aanmelden deze keer wenselijk). 29 juli begeleiden Marian en Mary de wandelaars via een mooie route door het duin naar Egmond-Binnen. Verzamelen vanaf 08.45 uur en vertrekken om 09.00 uur bij PostaanZee aan de Voorstraat. De te lopen afstand is 5 kilometer heen en later weer 5 kilometer terug. Bij Afie worden we ontvangen met koffie en heerlijke taart. Lunchpakket, drinken en duinkaart zelf meenemen. Rond 15.00 uur zijn we weer terug in Egmond aan Zee. Over Afie's Nobelhuis: 'Wie wil zien waar een kunstzinnige hobbyist met pret toe in staat is, gaat langs bij Afie’s Nobelhuis in Egmond-Binnen. U komt ogen en oren tekort op deze prachtige plek aan de voet van de duinen met eenvoudig woonhuis, een zelfgebouwd minimuseum, kleine kapel, verschillende ateliers, een moestuin, boomgaard en kippenland'.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0