Rondje Egmond aan Zee, gratis kaart voor rondwandeling.

Voor bewoners en bezoekers van de Egmonden is er een mooie rondwandeling te maken door Egmond aan Zee. De wandeling gaat langs alles wat typerend is voor de cultuur, de historie en het eigene van het zeedorp. Bij PostaanZee  kan je gratis een kaartje halen met daarop de geïllustreerde beschrijving van de rondwandeling. De route is ongeveer 4,5 tot 5,5 kilometer en is zowel voor jongeren als ouderen goed te doen. De plekken waar het lastiger is voor mensen met loophulpmiddelen staan duidelijk aangegeven. Denk hierbij aan de duintrappen, deze zijn echter prima over te slaan. De wandeling is een idee van Egmondse Carla Kager die zich hier samen met haar vaste fotograaf Frits van Eck breed voor heeft ingespannen. Vanuit PostaanZee heeft Penny Biere bijgedragen met redactie, vormgeving en adviezen. De Duitse vertaling is van de hand van Carola Krieger. De wandeling staat ook op deze website http://www.postaanzee.nl/activiteiten/infoaanzee/

en op de site van Historisch Egmond. We horen later graag wat je van de wandeling door Egmond vond.