Magnetiseren, iedereen kan het leren!

Magnetiseren, iedereen kan het leren!

Healen met je handen, bij jezelf en bij de ander; wij vertellen je er graag over, op woensdagochtend 18 mei van 10.00-11.30 uur. 

 

Je bent dan van harte welkom bij PostaanZee, waar wij een korte lezing geven over Quantum-Touch en demonstraties zodat je zelf kunt ervaren hoe effectief Quantm-Touch kan zijn.

 

Bij Quantum-Touch maak je gebruik van ademhaling en bewustzijnstechnieken om de trilling van je energie te verhogen in je lichaam en je handen. Dit zijn natuurlijke mindfulness oefeningen die iedereen kan doen; het is een aangeboren vaardigheid die je kan gebruiken om jezelf en elkaar te helpen met het natuurlijke zelfgenezingsproces, bijv. tijdens of na een wandeling.

 

Dus kom op 18 mei om samen met andere belangstellenden onder het genot van een kopje koffie en thee te genieten van onze leuke lezing en heerlijke behandelingen. We starten om 10.00 uur, aanmelden is niet nodig. 

 

Voor meer informatie mail naar mail@qtouch.nl. Via deze weg kun je ook laten weten of je van plan bent om te komen, zodat we toch ongeveer weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

 

Warme groet, Linda en Yolande, www.qtouch.nl

 

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.


Commentaar schrijven

Commentaren: 0