FietsenaanZee

Uitnodiging voor deelname aan het proeffietsen op donderdag 14 april. 

Naar het voorbeeld van het samen wandelen onder de naam WandelenaanZee gaan we nu samen fietsen onder de naam FietsenaanZee. 

Op donderdagmiddag 14 april ben je van harte welkom om deel te nemen aan de proeftocht. Je hoeft je niet aan- of af te melden en deelname is gratis. Onze vrijwilligers Wanda van Leeuwen en Reijnoud de Haan hebben een proeftocht uitgezet om zo te ondervinden wat goed gaat werken. We verzamelen bij PostaanZee vanaf 13.15 uur en vertrekken om 13.30 uur. In totaal fietsen we 25 kilometer, de snelheid van fietsen is 15 kilometer per uur en onderweg is er een korte pauze. Neem zelf een duinkaart en wat drinken voor onderweg mee. Ook fietsers met een E-bike zijn van harte welkom. Naar aanleiding van de bevindingen gaan we een schema opzetten voor FietsenaanZee. Ben je enthousiast laat het ons dan horen.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0